Подорож одного дня до "Подільської Швейцарії"

         29 березня, коли ще не зовсім відішли від снігу, що випав напередодні, коли ще свіже болото під ногами заважає ходити, понесла нещасна доля (зла жидівка) в мандри "Подільською Швейцарією" (Тут мушу визнати, що до Швейцарії нам, як Савченко до Президента, проте, якщо підключити фантазію і таке інше то, може, колись...) Про першу половину дня читайте ось тут: https://tashdkr.blogspot.com/2018/03/czesc.html  
          Не буду Вас перевантажувати великими текстами, але, якщо Ви захочете яскраво провести вихідний день з дітьми чи з сім'єю - сміливо їдьте до Сатанова.  
      Якщо Вам замало вражень, тоді вирушайте по дорозі на Чортків там повернете у Колидзянах на Шманьківчики і біля жовтого магазину вліво на Залісся. Заплутались? Дзвоніть до Бориса Гори 0673695671 він все розповість і покаже.  
      Отже, в Заліссі на Вас чекатиме печера "Млинки" - унікальна геологічна пам'ятка. Екскурсія печерою триває 3 години і коштує 60 грн / людини. Плюс прокат спорядження 25 грн. (ліхтарик), 25 грн. (костюм). Це вже по бажанню, особисто я брав своє спорядження (треба ж мені десь лижній костюм вигуляти). 
        Від Сатанова ми їхали десь 2,5 - 3 години. Загалом в одному напрямку подолали 170 км., проїхали вздовж заповідника "Товтри - Медобори", перетнули 5 районів, побачили найвищу гору в Хмельницькій області - Велику Бугаїху. і це все за один день. Бюджет 300 грн/люд. Група складалась з 15 дітей і двох дорослих.
                                                  В печері "Млинки" (відкрита у 1960 р.)
 
Названа так бо тутешні добували алібастр для підбілювання хатин, а  
перемелювали його невеликих млинках, що знаходились поруч


                                     Ось такі кристали чекають на Вас якщо раптом щось...

                                                Вимащені і щасливі, що живі)))
Щиро дякуємо всім, хто допомагав, особливо перевізнику Андрію, який терпляче зносив всі прохання зупинитись, поїсти, в туалет, "мені погано" і розвіз усіх по домам.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧОРНИЙ ОСТРІВ - ОСТРІВ СКАРБІВ

Шаровечка